dinsdag 4 november 2014

Niets verpest een feestje als het einde van de wereld.

Voor de fans van films als Superbad en Pineapple Express is er nu "This is the End", geschreven en dit keer ook geregisseerd door Evan Goldberg en Seth Rogan.
Jay Baruchel komt naar L.A. om met zijn vriend Seth Rogan te feesten, maar Seth wil graag naar het feest van James Franco om ook met andere vrienden uit te hangen dit ter ongenoegen van Jay. Of dat voor Jay nog niet genoeg is breekt ook nog eens de bijbels apocalyps uit en moeten Seth en Jay samen met Jonah Hill, Craig Robinson en Danny McBride in het huis van Franco schuilen om te overleven.
De acteurs in de film spelen zichzelf en nemen ook flink de tijd om zichzelf en elkaar belachelijk te maken. De film is heerlijk grof gebekt en de seksgrappen vliegen je om de oren, maar heeft ook een zachtmoedige ondertoon. En de film zit vol met leuke cameos van acteurs en actrices uit voorgaande films van Goldberg en Rogan als Michael Cera, Paul Rudd en David Krumholtz. Ook Rihanna en Emma Watson spelen een rolletje wat leidt tot de heerlijk tekst 'Hermione just stole all of our shit'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten