donderdag 10 september 2015

Als je de wereld veranderd, bereid je voor om hem te verdedigen

Comicbook films zijn nog steeds zeer populair en daarom vond men het tijd om weer een nieuwe poging te doen voor de Marvel comic "Fantastic Four".  Dit is niet de eerste keer dat ze naar het grote scherm werden gebracht, dat werd ook al gedaan in 1994 en 2005. Dit keer is het de beurt aan regisseur Josh Trank om het viertal gestalte te geven.
Reed Richards ( Miles Teller ) heeft met hulp van Ben Grimm ( Jamie Bell ) een teleportatie machine uitgevonden en wordt uitgenodigd om samen met Victor von Doom ( Toby Kebbel ), Sue Storm ( Kate Mara ) en Johnny Storm ( Michael B. Jordan ) een grote versie te maken. Als ze deze gaan uittesten worden ze getransporteerd naar een andere dimensie waar ze bijzonder gaven opdoen.
De fantastic Four blijkt nog steeds een moeilijke adaptatie naar het grote scherm, maar de film heeft wel degelijk potentie. De studio was het alleen niet eens met de richting die regisseur Trank op wilde gaan en ze eisten nieuwe opnames. Na het zien van de film ( die nu 1 uur en 40 minuten duurt ) is het hopen dat de versie die de regisseur in gedachte had ( van 2 uur en 20 minuten ) ooit nog een keer als directors cut naar buiten komt, want er had zoveel meer ingezeten dan we nu op het scherm te zien kregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten