zaterdag 12 september 2015

Droom groot, leef groter...

Na 8 seizoenen kwam er in 2011 een einde aan de populaire tv serie 'Entourage', maar de boys zijn terug, maar nu op het grote scherm met de film "Entourage" uit 2015 van bedenker en regisseur Doug Ellin.
Filmster Vincent Chase (Adrian Grenier ) krijgt van zijn voormalige agent en nu studiohoofd Ari Gold ( Jeremy Piven ) de risicovolle kans om zijn nieuwe film ook te regisseren. Met de hulp van zijn entourage Eric ( Kevin Connolly ) Turtle ( Jerry Ferrara ) en broer Johnny Drama (Kevin Dillon) maakt hij een sterke film, maar de zoon van de geldschieter ( Haley Joel Osment ) denkt hier anders over.
De film gaat verder waar de serie was gebleven en zorgt dus voor een laatste aflevering. Dit is een sterk punt voor fans van de serie, maar een zwak punt voor mensen die de serie nooit gezien hebben. Voor hen zal er niet veel gelachen worden of begrepen worden. Voor serie kijkers is er juist weer erg veel te genieten. En daarnaast zijn er talloze cameos van o.a. Gary Busey, Bob Saget, Jon Favreau, Liam Neeson, Kelsey Grammer en producent van de serie en de film Mark Wahlberg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten