zondag 26 oktober 2014

De leider. De hersenen. De houding. en Mikey

Wie is er niet mee opgegroeid eind jaren 80 en begin jaren 90, de tekenfilm serie Teenage Mutant Ninja Turtles die gebaseerd was op de strips van Eastman & Laird. De serie was zo succesvol dat er verschillende live action films van werden gemaakt in de jaren 90 en voor het laatst in 2009. Nu brengt regisseur Jonathan Liebesman ( Wrath of the Titans ) een modernere versie naar het grote scherm met "Teenage Mutant Ninja Turtles" uit 2014.
New York City wordt bedreigt door Shredder en zijn kwade Foot Clan. De toekomst is grimmig tot vier onwaarschijnlijke broers uit de de riolen komen als de Teenage Mutant Ninja Turtles. De Turtles werken samen met de onverschrokken reporter April O'Neil ( Megan Fox )  en haar cameraman Vern Fenwick ( Will Arnett ) om de stad te redden en het duivels plan van Shredder te ontrafelen.
De film is een waardig eerbetoon aan de comics en de tv serie en is goed gemoderniseerd. Je kan duidelijk zien dat de film is geproduceerd door Michael Bay ( Transformers ) door de grote actie scenes, en de combinatie van actie en humor. Iedereen die genoot van de TV serie, zal ook zeker genieten van deze film.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten