donderdag 2 oktober 2014

De strijd voor morgen is begonnen ...

Na het succes van de eerste Terminator film ( 1984) waarin de Terminator ( Arnold Schwarzenegger ) terug in de tijd wordt gestuurd om Sarah Conner ( Linda Hamilton ) te vermoorden omdat haar toekomstige zoon de leider van het verzet wordt, kon een tweede deel niet uitblijven.
"Terminator 2: Judgment Day" speelt zich 10 jaar na de eerste film af en John Conner ( Edward Furlong ) is nu een gezonde jongen die bij pleegouders woont omdat Sarah in een gekkenhuis zit opgesloten. Een nieuwe en geavanceerdere Terminator, de T-1000 ( Robert Patrick ) wordt vanuit de toekomst terug in de tijd gestuurd om John te vermoorden. Ook wordt er een geherprogrammeerde Terminator ( Schwarzenegger ) teruggestuurd om John en Sarah te beschermen.
Ook het tweede deel is geschreven en geregisseerd door James Cameron ( Titanic, Avatar ) en overtrof op veel fronten het eerste deel. De special effects zagen er geweldig uit en zorgden voor een nieuwe digitale revolutie. Het verhaal was nog sterker en de karakters werden meer uitgediept en de slechterik is één van de meest memorabele badguys ooit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten