woensdag 17 september 2014

Zijn verleden. onze toekomst

Na het regisseren van X-men 1 en 2 liet regisseur Brian Singer de regie over aan anderen voor vervolgen, spin-offs en prequals, maar met "X-men: Days of Future Past" neemt hij zelf het heft weer in handen. De film is een combinatie van de eerste X-men films waarbij alle karakters volwassen waren en X-men: First Class waar we ze konden zien in hun jongere gedaante.
In Days of Future Past wordt Wolverine ( Hugh Jackman ) door Proffesor Xavier ( Patrick Stewart ) en Magneto ( Ian McKellan ) teruggestuurd naar het verleden om die te veranderen om het toekomstige noodlot van mutanten en mensen te voorkomen. Wolverine krijgt de hulp van de jongere Xavier ( James McAvoy ) en Magneto ( Michael Fassbender ).
Deze X-men film heeft het meest ingewikkelde plot maar door het sterke verhaal is het niet moeilijk om alles te volgens zelfs al zijn er twee tijdlijnen. De special effect zijn geweldig, maar de sterke karakterrollen en uitdiepingen zijn wat deze film pas echt onderscheiden van de meeste comicbook verfilmingen. De film zit vol met referenties naar echte gebeurtenissen uit de geschiedenis, maar natuurlijk ook naar al de andere films. Dit is nou een film voor de echte liefhebber. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten