zondag 7 december 2014

Bescherm de wet door hem te breken.

Regisseur Michel Gondry ( Eternal Sunshine of the Spotless Mind ) is een zeer visueel ingestelde regisseur die meer in het independent genre zit. Maar wat gebeurt er als je hem loslaat op een grote Hollywood film is te zien in "The Green Hornet" uit 2011.
Playboy Britt Reid (Seth Rogen) wordt de nieuwe uitgever van 'The Daily Sentinel' na de plotselinge dood van zijn vader ( Tom Wilkinson ). Britt's party leven veranderd compleet als hij en zijn chauffeur en kung fu expert Kato (Jay Chou) een overval stoppen. Met de hulp van Kato, begint Britt een nieuwe carrière in de bestrijding van de criminaliteit als de gemaskerde superheld "The Green Hornet".
De film is gebaseerd op de TV serie uit de jaren 60 en geschreven door Seth Rogan. In plaats van de serieuze stijl, zoals de Dark Knight films van Christopher Nolan, kiest men hier voor een actie comedy en met Rogan in de hoofdrol was een andere keuze ook lang niet zo goed uitgepakt. Gondry weet zijn unieke visuele stijl in de film aan te brengen wat het geheel tot een zeer visueel aantrekkelijk film maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten