maandag 8 december 2014

Het meest verbazingwekkende, innovatieve, achtertuin avontuur aller tijden

Regisseur Joe Johnston ( Captain America: The First Avenger, Jumanji ) begon zijn regie carrière met de Disney film "Honey, I Shrunk the Kids" uit 1989.
Uitvinder Wayne Szalinski ( Rick Moranis ) werkt aan een apparaat dat dingen kan verkleinen, maar hij krijgt het niet voor elkaar. Als de buurjongen per ongeluk een honkbal door het raam van zijn werkplaats slaat wordt de verklein straal geactiveerd. De twee kinderen van Szalinski en de twee kinderen van de buren worden hierdoor verkleind tot de grootte van insecten. Als de uitvinder per ongeluk de kinderen bij het vuil aan de straat zet, moeten ze door de tuin die nu voor hen een jungle is proberen om weer thuis te komen.
Honey. I shrunk the Kids is een leuke familiefilm voor jong en oud. De wereld ziet er geweldig uit als de kinderen verkleind zijn, met reuzen mieren, bijen en gras dat lijkt op een jungle. De film heeft twee vervolgen gehad en er is ook een variant gebruikt voor een attractie in de Disney parken waar het publiek werd verkleind.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten