zaterdag 20 juni 2015

Als je een zus en een hond had... zou ik kiezen voor de hond.

Na drie Pirates of the Caribbean films hield regisseur Gore Verbinski het voor gezien maar er waren nog genoeg verhalen te vertellen over Captain Jack Sparrow ( Johnny Depp ) en dus nam regisseur Rob Marshall het stokje over met "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" uit 2011.
Jack Sparrow komt een Angelica ( Penelope Cruz ), een vrouw uit zijn verleden, tegen die hem tegen zijn wil meeneemt aan boord van het schip van Blackbeard ( Ian McShane ). Sparrow moet hem helpen bij zijn zoektocht naar de fontein van de eeuwige jeugd. Ondertussen is Captain Barbossa ( Geoffrey Rush ) op orders van de koning ook op zoek naar deze legende.
Marshall weet de sfeer en de look van de eerste drie film te behouden en inmiddels is het karakter van Sparrow als een tweede huid voor Depp. De actie is van sterk niveau en de toevoeging van wat nieuw bloed in de vorm van Cruz en McShane en wat oud bloed in de vorm van Rush doet de film zeker goed. We kunnen voorlopig nog geen genoeg krijgen van Jack Sparrow... Captian Jack Sparrow.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten