maandag 1 juni 2015

Je kunt je lot niet aanvechten.

Kick-Ass uit 2010 bracht ons een geheel andere kijk op een superhelden film en dankzij het succes van de film kwam er in 2013 een vervolg met "Kick-Ass 2". De regie lag dit keer in handen van Jeff Wadlow.
Kick-Ass ( Aaron Taylor-Johnson ) wil samen met Hit-Girl ( Chloë Grace Moretz ) een duo vormen om de misdaad te bestrijden, maar omdat ze stop met het helden bestaan zoekt hij een nieuwe groep superhelden onder leiding van Colonel Stars and Stripes ( Jim Carrey ) om samen mee te werken. Chris D'Amico ( Christopher Mintz-Plasse ) wil alleen nog maar wraak op Kick-Ass na de dood van zijn vader en wordt de eerste super villain Motherfucker.
De film probeert trouw te blijven aan de eerste film, maar de stijl die Matthew Vaughn er aan mee gaf is moeilijk te benaderen. De humor, geweldige soundtrack en overall look zijn wat minder in dit tweede deel, maar er is ook genoeg om fans tevreden te stellen. De film heeft genoeg actie, gewelddadigheid en mooie comicbook stijl en daarnaast natuurlijk Jim Carrey.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten