dinsdag 23 juni 2015

Eén familie, acht wielen, geen remmen.

Barry Sonnenfeld is vooral bekend van de 3 'Men in Black' films die sci-fi, actie en humor combineerden. In 2006 kwam hij met de komische familiefilm "R.V."
Bob Munro ( Robin Williams ) is gestrest en bang dat hij zijn baan kwijtraakt en daarom zegt hij de geplande vakantie naar Hawaii af om met zijn disfunctionele familie ( Cheryl Hynes, Jojo, Josh Hutcherson ) met een R.V. ( een recreational vehicle, een soort grote camper bus ) naar de Rocky Mountains te gaan om onderweg stiekem naar een presentatie voor zijn werk te kunnen gaan. Ze komen in de meest bizarre situatie terecht en lijken maar niet van de zeer vriendelijke camper familie Gornicke ( Jeff Daniels en Kristin Chenoweth ).
Williams kan lekker los gaan in deze familiefilm die vol zit met heerlijk absurde situaties. Zowel zijn fysieke humor als zijn gebekte humor komt helemaal van pas. Ook de rest van de cast zijn goed gekozen en vullen het geheel mooi aan. Het verhaal is misschien wat simpel en wat moralistisch, maar dit zorgt er voor dat het hele gezin er van kan genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten