zondag 30 augustus 2015

12 uur, 4 moordenaars, 1 weg naar buiten

Kaya Scodelario maakte haar acteer debuut in de populaire Britse jongeren serie Skins maar heeft inmiddels ook de weg naar Hollywood gevonden met de 'Maze Runner' films en ze zal ook te zien zijn in een nieuwe Pirates of the Caribbean film. In "Tiger House" uit 2015 laat ze zien dat ze ook een film kan dragen.
Kelly ( Scodelario ) is een gymnaste die gewond is geraakt toen haar vriendje per ongeluk met een kruisboog in haar been schoot. Als ze op een avond bij hem thuis naar binnen sluipt om hem te zien blijkt ze niet de enige ongenode gast in het huis. Een groep criminelen onder leiding van Shane ( Dougray Scott ) breekt in het huis in omdat ze uit zijn op een grote buit uit de kluis die zich buitenshuis bevind. Maar de criminelen wisten niet dat ook Kelly in het huis was.
De film lijkt qua verhaal op 'Panic Room' en is niet erg origineel en hier en daar wat ongeloofwaardig, maar Scodelario maakt de film toch het kijken waard, want ze laat zien dat ze klaar is voor een hoofdrol in een grote film. Ze weet de camera aan zich te kluisteren en heeft de kijkers direct op haar hand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten