zaterdag 15 augustus 2015

Geloof het onmogelijke. Ontdek het ongelooflijke.

De verhalen van Jules Verne zijn altijd een goede inspiratie voor de filmwereld. In 2009 kwam bijvoorbeeld 'Journey to the Center of the Earth' uit. Hoewel het boek geen vervolg heeft, is er wel een vervolg film gemaakt die ook geïnspireerd is op een ander Verne verhaal. "Journey 2: The Mysterious Island". De regie van de film lag dit keer in handen van Brad Peyton en de enige acteur die uit de eerste film komt is Josh Hutcherson.
Sean ( Hutcherson ) onderschept een geheime boodschap van zijn opa Alexander ( Michael Caine ), die claimt het mysterieuze eiland te hebben gevonden. Om zijn relatie met Sean te verbeteren neemt stiefvader Hank ( Dwayne Johnson ) hem mee om het eiland te vinden. Samen met helikopterpiloot Gabato ( Luis Guzman ) en zijn dochter Kailani ( Vanessa Hudgens ) gaan ze op zoek.
Deze film heeft nog meer avontuur dan de eerste en Johnson en Caine zorgen voor een wat lichtere noot. Het eiland ziet er geweldig uit en ook de combinatie van elementen uit verschillende Verne verhalen geeft het verhaal een leuke opvulling. Het is aan te raden om de film in 3D te kijken want het zit vol met mooie 3D scenes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten