zondag 9 augustus 2015

De regels zijn teruggezet.

Arnold Schwarzenegger is back in een rol die hij geboren is te spelen in "Terminator Genisys" uit 2015 van regisseur Alan Taylor.
John Conner ( Jason Clarke ) stuurt Kyle Reese ( Jai Courtney ) terug in de tijd naar 1984 om Sarah Conner ( Emilia Clarke ) te beschermen, maar door een onverwachte actie is de tijdlijn veranderd en vindt Reese een al vechtende Conner die wordt beschermt door de Guardian Terminator ( Schwarzenegger ). Nu heeft hij een nieuwe missie om de toekomst de resetten.
De film is mooi verweven met de originele film en heeft leuke links naar de tweede film en brengt weer een nieuwe kijk en een origineel verhaal. De actie en effecten zijn van zeer hoog niveau, en ook Arnold doet zijn best om bij te blijven, maar laten we hopen dat dit zijn laatste Terminator film is. Want zoals hij zelf in de film een aantal keer zegt, hij is oud, maar 'nog' niet overbodig, maar hij is inmiddels ook al 68. De film is een mooie toevoeging voor de fans en heeft genoeg in zich voor filmliefhebbers, maar blijft toch nog steeds achter bij T2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten