dinsdag 4 augustus 2015

Drie relaties. Drie rampen. Eén laatste kans.

Naast schrijver van romantische komedies als 'French Kiss', 'Wimbledon' en 'Bridget Jones: The Edge of Reason' is Adam Brooks ook regisseur van o.a. de film "Definitely, Maybe" uit 2008 waar hij natuurlijk ook het script voor schreef.
Will Hayes ( Ryan Reynold ), een dertiger uit Manhattan probeert zijn aankomende scheiding en zijn liefdesleven voor zijn trouwen uit te leggen aan zijn elfjarige dochter Maya ( Abigail Breslin ). In flashbacks zien we zijn perikelen met zijn studie vriendin Emily ( Elizabeth Banks ), zijn beste vriendin en collega April ( Isla Fisher ) en de vrijgevochten Summer ( Rachel Weisz ). Het is aan Maya om te raden wie haar moeder is.
De film is eigenlijk een soort detective verhaal, een echte 'who done it' alleen dan in een romantische vorm. Breslin laat wederom zien dat ze al op jonge leeftijd een zeer sterke actrice is, en Reynold is zeer geloofwaardig als vader. De twee hebben een mooie band met elkaar. Ook voor de kijker is het lange tijd raden wie nu eigenlijk de moeder is en tijdens de film hoop je op verschillende uitkomsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten