zondag 22 november 2015

De wereld is de laatste eeuw verandered, maar Adeline niet.

Er zijn verschillende acteurs en actrices uit Nederland die het proberen te maken in Amerika met meer of minder succes. Momenteel doet Michiel Huisman mee in de Tv-serie 'Game of Thrones' en heeft hij met "The Age of Adeline" uit 2015 zijn eerste hoofdrol te pakken.
Adeline Bowman ( Blake Lively ) is in 1908 geboren, maar als ze als 29jarige een ongeluk krijgt waarbij ze kort sterft en door een bliksem weer tot leven word gewekt staat voor haar de tijd stil. Omdat de FBI wil weten waarom ze niet ouder word gaat ze op de vlucht en neemt steeds een nieuwe identiteit aan zonder iemand maar ook haar geheim te vertellen. Dan ontmoet ze Ellis Jones ( Michiel Huisman ) en gaat ze weer in liefde en een normaal leven geloven.
Regisseur Lee Toland Krieger weet met name in de historische beelden een mooi tijdsbeeld neer te zetten en Lively past er helemaal in. Lively zet een overtuigende rol neer en je ziet haar worstelen met verschillende gevoelens. Huisman heeft een bijna perfect Amerikaans accent en houd zich zeer goed staande, ook naast een legende als Harrison Ford. Als hij zo doorgaat dan staat hem een grote loopbaan in Amerika in het verschiet waarbij hij eens niet de eeuwige Rus of Duitser speelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten