zaterdag 21 november 2015

Het is tijd voor wraak

In 2009 kwam de eerste real life actie film uit dat gebaseerd was op het bekende Hasbro speelgoed, 'G.I. Joe: The Rise of Cobra' en in 2013 kreeg de film een vervolg met "G.I. Joe: Retaliation". Dit keer lag de regie in handen van Jon M. Chu.
Na een geslaagde missie worden de Joe's verraden en aangevallen en komt de leider Duke ( Channing Tatum ) te overlijden. Er zijn nog maar een paar Joe's over die de wereld moeten redden van Cobra. Roadblock ( Dwayne Johnson ), Flint ( D.J. Cotrona ), Lady Jayne ( Adrianna Palicki ) en Snake Eyes ( Ray park ) moet de eer van de Joe's herstellen en de wereldmachten redden.
Net als in de eerste film zit er geen heel diep verhaal in, maar moet de film het vooral hebben van zijn actie en de acteurs. Johnson is een geboren leider en laat alles er cool uitzien. De actiescènes zijn zeer sterk en vooral de gevechten op een wand van een berg zijn zeer uniek en daarom al is de film de moeite waard om te bekijken. Zet je verstand gerust op nul en je hebt een ontspannen filmavondje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten