woensdag 25 februari 2015

Een laatste nacht om de dag te redden

En weer is er een trilogie ten einde gekomen met het derde deel "Night at the Museum: Secret of the Tomb" van regisseur Shawn Levy. En het is zeker een mooie afsluiting geworden waarin we weer veel oude gezichten en een aantal nieuwe gezichten zien.
Larry Daley ( Ben Stiller ) is terug als nachtwaker van het Natuur historisch museum en geeft special avond shows met de tot leven gekomen figuren uit het museum. Maar als het tablet van Ahkmenrah, die zorgt voor het leven, langzaam groen begint te worden, gaan alle museumstukken vreemd doen. Om de oplossing te vinden gaat Larry met zijn zoon ( Skyler Gisondo ) naar London om de vader van Ahkmenrah ( Ben Kingsley ) te vinden voordat de magie volledig uit het tablet is verdwenen.
Ricky Gervais, Steve Coogen, Owen Wilson, Dick van Dyke, Mickey Rooney en Robin Williams zijn ook weer van de partij, voor Williams is dit de laatste film waarin hij te zien is.
Dit laatste deel zorgt voor een mooie afsluiting, heeft alles in zich wat de eerste twee films zo goed maakte en zorgt weer voor veel spektakel, een mooi verhaal en geweldige effecten met als hoogtepunt het gevecht in het M.C. Escher schilderij 'Relativiteit'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten