vrijdag 6 februari 2015

Evolutie zal een laatste stand maken.

Na het maken van 2 X-men films hield regisseur Bryan Singer het even voor gezien en schakelde hij over naar een andere comic film 'Superman Returns' om in 2014 weer een nieuwe X-men film te maken en in 2016 komt als het goed is zijn vierde uit. Toen regisseur Brett Ratner ( Rush Hour ) afhaakte bij de Superman returns film, dook hij op de mogelijkheid om de derde X-men film te maken en zo kwam in 2006 "X-Men: The Last Stand" uit.
Als er een medicijn wordt uitgevonden die de mutatie kan stoppen komen de X-men van Professor Xavier ( Patrick Stewart ) en d brotherhood van Magneto ( Ian McKellen ) weer tegen elkaar te staan. Magneto verzameld een leger aan mutanten om de strijd met de mensen aan te gaan. Daarnaast is dit het verhaal van Jean Grey ( Famke Janssen ) die zich aan het einde van de vorige film opofferde en nu opstaat als Phoenix en voelt dat haar kracht toeneemt zodat ze er zelf bijna geen controle meer over heeft.
Deze derde film is nog groter opgezet dan de vorige twee, met nog meer actie en nog meer mutanten, dit zorgt er wel voor dat de diepgang in de verschillende karakters wat op de achtergrond blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten