donderdag 10 juli 2014

Laat geen losse eindjes over

Actiefilms met Arnold Schwarzenegger hebben vaak dezelfde ingrediënten, veel geweld en typische Arnold humor. Dat eerste heeft zijn laatste film "Sabotage" genoeg en waarschijnlijk zelfs te veel, maar van de humor is weinig te bekennen en dat is het grootste gemis aan deze film.
John 'Breacher' Warton ( Schwarzenegger ) is hoofd van een elite Drugs bestrijdingsteam dat na een overval op een drugkartel 10 miljoen probeerde te stelen. Nu wordt echter één voor één zijn teamleden vermoord en probeert Warton samen met FBI agente Caroline ( Olivia Wilde ) de daders te achterhalen.
Het grote mankement aan de film is dat er niemand in de film echt goed en heeft de kijker dus geen sympathie met wie dan ook. Dus als er weer een teamlid wordt afgemaakt dan stelt dat niet veel voor. Het verhaal zit ook nogal slordig in elkaar en komt nogal warrig over dat je nooit echt in de film opgaat. Regisseur en schrijver David Ayer die ook verantwoordelijk was voor scripts van films als Training Day en End of Watch had misschien iets langer moeten besteden aan het script om het wat meer kloppend en compleet te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten