dinsdag 24 maart 2015

Er kan veel gebeuren op de weg die nergens heen gaat.

Regisseur Walt Becker betaalde zijn studie door samen met zijn vader motoren te kopen en weer te verkopen dus toen hij het script van "Wild Hogs" onder ogen kreeg wist hij meteen dat hij die film moest regisseren.
Doug ( Tim Allen ), Woody ( John Travolta ), Bobby ( Martin Lawrence ) en Dudley ( William H. Macy ) zitten allemaal midden in hun midlife crisis en besluiten om een tocht op hun motoren te maken van Cincinnati naar de Pacific om hun uitzichtloze levens te ontsnappen. Onderweg stoppen ze in New Mexico voor een drankje en komen daar de "Del Fuegos" motorbende onder leiding van Jack ( Ray Liotta ) tegen die één van hun motoren stelen. De vier mannen bedenken daarom een plan om de motor terug te krijgen en dan barst de strijd los.
Er is een echte klik tussen de vier hoofdpersonen en je gelooft meteen dat ze elkaar al vele jaren kennen. Allen en Lawrence met hun stand-up ervaring zijn zeer grappig in de film, maar Travolta en Macy doen hier absoluut niets voor onder. De film moet het ook niet hebben van het verhaal of de actie, maar de chemie van deze vier mannen zorgt voor een heerlijk avondje filmkijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten