dinsdag 7 april 2015

De laatste jacht begint.

Na het schrijven van 'Blade' en 'Blade II' nam David S. Goyer naast het script ook de regie in handen voor het derde deel "Blade: Trinity".
Nadat Blade ( Wesley Snipes ) per ongeluk een mens heeft gedood wordt hij niet alleen door de vampieren maar ook door de FBI achterna gezeten. Uit nood sluit hij zich aan bij een groep jonge vampier jagers die zichzelf 'The Nightstalkers' noemen. De groep bestaat onder andere uit Hannibal King ( Ryan Reynolds ) en de dochter van Whistler, Abigail ( Jessica Biel ). Samen moeten ze het opnemen tegen de grootse vampier aller tijden, Dracula ( Dominic Purcell ).
Alle scenes die sneuvelden bij de eerste twee films heeft Goyer in dit deel gestopt, zoals een bloedbank met duizenden menselijke lichamen in plastic zakken en een auto achtervolging. Snipes doet wederom wat je van hem verwachten en de actie is weer van hoog niveau. Reynolds zorgt dat er meer humor in de film komt en Biel is een streling voor het oog. Maar die laatste twee zorgen ook voor de minpunten van de film. Het is namelijk geen echte Blade film, maar een vampier actiefilm geworden. Dit wil niet zeggen dat het een slechte film is, maar het sluit niet echt goed aan bij de twee eerste films die veel donkerder en enger waren en die daardoor ook anders waren dan alle andere actiefilms.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten