zondag 26 april 2015

Honing is zojuist grappig geworden

Na het einde van zijn eigen TV serie in 1998 hoorden we niet zo heel veel meer van Jerry Seinfeld. Daar kwam in 2007 verandering met "Bee Movie" die hij mede schreef en waar hij de hoofdrol in speelde. Hij gaf het idee als grap aan Steven Spielberg tijdens een lunch, maar die vond het een goed idee voor een film.
Barry B. Benson ( Seinfeld ), is een bij die net is afgestudeerd aan de universiteit, maar is teleurgesteld in zijn eenzame carrière keuze: het maken van honing. Op een bijzondere reis buiten de korf, wordt het leven van Barry gered door Vanessa ( Renée Zellweger ), een bloemist in New York. Als hun vriendschap groeit, ontdekt hij dat de mens honing eet, en besluit hij om hen een rechtszaak aan te spannen.
De humor van Seinfeld is nog steeds van een goed niveau maar niet echt bedoeld voor kinderen. Kinderen zullen de film wel leuk vinden door de situaties en de karakters, maar veel van de humor is toch echt op volwassenen gericht en dat is wat jammer. Qua animatie ziet het er goed uit, maar het is geen film die op dat vlak bijzonder uitblinkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten