zaterdag 11 april 2015

De toekomst begint...

Regisseur J.J. Abrams nam een grote gok door zich te verbinden aan een nieuwe Star Trek film. Het zou namelijk de eerste film zijn waarin geen acteurs te zien zouden zijn uit de gelijknamige tv-serie maar wel de karakters uit de originele serie bevatten. Zijn gok pakte echter zeer goed uit en een perfecte doorstart was gemaakt met "Star Trek" uit 2009.
We zien het origine verhaal van de rebelse Kirk ( Chris Pine ) en de logische Spock ( Zachary Quinto ) als crewleden van de nieuwe USS Enterprise onder leiding van Captain Pike ( Bruce Greenwood ) die het op moet nemen tegen een tijdreizende Romulan Nero ( Erik Bana ) die de federatie wil verwoesten.
Alle bekende karakters van de originele serie komen aan bod, zoals Bones ( Karl Urban ), Sulu ( John Cho ), Uhura ( Zoe Saldana ), Chekov ( Anton Yelchin ) en Scotty ( Simon Pegg ). De enige acteur uit de originele serie is Leonard Nimoy die zijn rol als een oudere versie van Spock opnieuw leven in blaast.
De film haalt het beste van de Star Trek serie naar boven, maar zorgt wel voor een hele nieuwe ervaring. Er is genoeg homage in verwerkt voor de fans van de serie en voldoende verhaal en geweldige beelden voor film fans.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten