vrijdag 22 mei 2015

Alleen zijn ze sterk, samen zijn ze onverslaanbaar

Nadat Iron Man, Captain America en Thor hun introductie film hadden gehad was het dan nu tijd om ze bij elkaar te brengen in de film "The Avengers" uit 2012 met dit keer regisseur Joss ( Buffy ) Whedon aan het roer.
Iron Man ( Robert Downey Jr. ), Captain America ( Chris Evans ), Thor ( Chris Hemsworth ), Hawkeye (Jeremy Renner ), The Hulk ( Mark Ruffalo ) en Black Widow ( Scarlett Johansson ) moeten leren om samen te werken zodat ze voor de geheime organisatie S.H.I.E.L.D. onder leiding van Nick Fury ( Samuel L. Jackson ) de strijd aan kunnen gaan met Loki ( Tom Hiddleston ) en zijn leger van buitenaardse wezens die uit zijn om de aarde te veroveren.
Whedon maakt perfect gebruik van de verschillende karakters en zet ze mooi tegen elkaar af om ze daarna alleen maar sterker met elkaar te krijgen. Ondanks dat er zo veel hoofdpersonen zijn, krijgen ze allemaal genoeg tijd apart en samen zonder dat je je afvraagt, waar blijft dat karakter nu weer. Een mooie combinatie van actie, humor, spanning en geweldige gevechten zorgen voor een sterk begin van een Avengers franchise en hij weet de stijl van de losse films goed te vatten in deze film.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten