zondag 24 mei 2015

Niet alle helden zijn super...

Marvel is druk bezig om zoveel mogelijk comicbook films uit te brengen zoals Iron Man, Thor en The Avengers. Deze laatste kreeg in 2013 een spinoff op tv met de serie "Agents of S.H.I.E.L.D."
Na de strijd in New York uit de eerste Avengers film krijg Agent Coulson ( Clark Gregg ) de leiding over elite covert team die gericht is op het oplossen van dreigingen van buitengewone krachten. Het team bestaat uit May ( Ming-Na Wen ), Fitz ( Iain De Caestecker ), Simmons ( Elizebeth Henstridge ), Ward ( Brett Dalton ) en Skye ( Chloe Bennet).
De serie is opgezet door de regisseur van The Avengers, Joss Whedon en hij weet veel van zijn humor, die we al kende van de Buffie serie, in de serie te verwerken. De serie kwam ietwat moeizaam op gang, maar de karakters worden steeds verder uitgediept en de onderlinge relaties worden danig op de proef gesteld. De afleveringen zijn vaak los te zien, maar er zijn een aantal verhaallijnen die doorlopen over verschillende afleveringen of zelfs de gehele serie overspannen. Inmiddels is het tweede seizoen afgelopen en in september zal het derde seizoen van start gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten