zaterdag 23 mei 2015

Werelden botsen

Dat leuke animatie niet altijd uit de Disney of Pixar studio moet komen kunnen we zien in de nieuwe Dreamworks animatiefilm "Home" uit 2015.
Oh ( Jim Parsons ) is een Boov, een buitenaards ras dat bekend staat om hun wegrennen. Ze komen naar aarde om de mensen beter te maken, maar doen dat door ze allemaal naar Australie te brengen en de hele wereld zelf over te nemen. Als Oh door een fout achterna gezeten wordt door de rest van de Boov ontmoet hij Tip ( Rihanna ), een avontuurlijk meisje dat op zoek is naar haar moeder en ze sluiten samen een verbond.
De stem van Parsons ( Sheldon uit Big Bang Theory ) is zo herkenbaar dat het in het begin zeer wennen is om deze stem uit een klein dikkig wezentje te zien komen, maar al snel blijkt waarom hij is gekozen want Oh lijkt veel op Sheldon qua nieuwsgierigheid en de stem is daarvoor zeer belangrijk. Rihanna verzorgt niet alleen de stem van Tip, maar zorgt ook voor nieuwe liedjes voor de soundtrack van de film. Home is een leuke familiefilm met animatie van zeer hoog niveau en zit vol met humor en avontuur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten