vrijdag 23 oktober 2015

Tijd voor een evolutie

Na het succes van zijn regie debuut 'Underworld' uit 2003 kwam regisseur en schrijver Len Wiseman met het vervolg "Underworld: Evolution" die uitkwam in 2006.
Het verhaal gaat verder waar de eerste film ophield waarbij vampier Selene ( Kate Beckinsale ) en half weerwolf half vampier Micheal ( Scott Speedman ) op zoek gaan naar de origine van de strijd tussen beide rassen. Daarbij krijgen ze te maken met de eerste vampier Marcus ( Tony Curran ) en de vader waarmee alles begon, Corvinus ( Derek Jacobi ).
De film heeft aan de ene kant dezelfde sfeer als de eerste film, maar door een totale andere omgeving heeft het ook een hele eigen sfeer. De effecten en actie zijn nog grootser en zowel Beckinsale als Speedman zitten nog beter in hun rol en deinzen er niet voor terug om veel van de stunts en gevechten zelf te doen. Het is met dit vervolg wel zeer belangrijk om de eerste film gezien te hebben want er word misschien ietwat te veel naar verwezen en flashbacks uit getoond, maar dit zorgt wel voor een vergroting van de wereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten