zaterdag 17 oktober 2015

Wat kan er nu mis gaan?

In de jaren 80 en 90 maakte acteur Chevy Chase een aantal Vacation films waarbij hij met zijn familie op vakantie ging en waarbij alles misging wat maar mis kon gaan. In de 2015 versie van "Vacation" ligt de focus op de toenmalige zoon. De zoon Rusty Griswold ( Ed Helms ) is inmiddels zelf getrouwd met Debbie ( Christina Applegate ) en heeft twee kinderen en om de familieband te versterken gaan ze samen op vakantie naar Walley World.
De film kan worden gezien als remake omdat het op veel punten gelijk is aan de eerste Vacation film uit 1983 en als vervolg aangezien het referenties maakt aan de originele films en ook Chevy Chase en Beverly D'Angelo ( de originele ouders ) spelen een klein rolletje in de film.
De film is geschreven en geregisseerd door John Francis Daley en Johnathan M. Goldstein die hiermee ook hun debuut maken. Als je het niet met het origineel gaat vergelijken dan is dit een vermakelijke al wat grove film met een aantal zeer leuke momenten zoals het gevecht in slow motion tegen het einde van de film. Maar de subtiele humor van het origineel word helaas niet gehaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten