zaterdag 3 oktober 2015

Wanhopige tijden . Wanhopige maatregelen

Inmiddels zijn er al vijf 'Mission: Impossible' films gemaakt en iedere keer staat er een andere regisseur aan het stuur. In het laatste deel "Mission: Impossible - Rogue Nation" gaat die eer naar Christopher McQuarrie die eerder met hoofdrolspeler Tom Cruise de film 'Jack Reacher' maakte.
CIA chef Hunley ( Alec Baldwin ) overtuigt een commissie van de Senaat om het IMF, waarvan Ethan Hunt ( Tom Cruise ) een belangrijk lid is, te ontbinden omdat ze te roekeloos is. Nu moet Hunt zelf achter de schimmige en dodelijke malafide organisatie genaamd 'the Syndicate aan gaan. Hij krijgt wederom de hulp van Brandt ( Jeremy Renner ), Luther ( Ving Rhames ) en Benji ( Simon Pegg ). Daarnaast wordt hij tegengezeten en krijgt hij hulp van de mysterieuze Ilse ( Rebecca Ferguson ).
De film is een direct vervolg van de vierde film, maar lijkt qua stijl meer op de allereerste film uit de serie. De actiescènes zien er wederom geweldig uit, met name omdat Cruise veel van zijn eigen stunts doet. De perfecte combinatie van spanning, actie, avontuur en humor maakt dit tot wederom een waardige toevoeging aan de serie. We zijn voorlopig nog steeds niet uitgekeken op Ethan Hunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten