vrijdag 3 juli 2015

Ga terug naar waar het allemaal begon

Na twee Despicable Me films was het tijd voor een eigen film voor de grappige gele sidekicks en zo kwam in 2015 de film "Minions" uit.
We zien de evolutie van de minions die steeds op zoek zijn naar de slechtste baas om uiteindelijk in de jaren 60 te belanden waar ze opgesloten zitten in een grot. Er is één dappere minion genaamd Kevin die op zoek wil gaan naar de ultieme baas en neemt Stuart en de kleine Bob mee naar Florida waar er een conventie is voor slechteriken met als belangrijkste spreker de super boef Scarlett Overkill ( Sandra Bullock ).
De film is geregisseerd door Kyle Balda en Pierre Coffin die ook de stemmen van alle 899 minions voor zijn rekening nam. Het gebrabbel van de grappige mannetjes werkt nog steeds goed op de lachspieren hoewel het al iets duidelijker word wat er gezegd wordt. Maar de film moet het ook hebben van de visuele humor en voor de ouders zitten er leuke links en knipogen in naar bijvoorbeeld de Beetles. Ook de soundtrack is meer gericht op de oudere doelgroep met nummers van The Doors, Jimi Hendrix, Aerosmith en The Who.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten