donderdag 23 juli 2015

Getrainde tiener spion klaar voor alles ... behalve High School

Na zijn lange speelfilm debuut 'Fanboys' heeft regisseur Kyle Newman een aantal korte films gemaakt, maar in 2015 is hij terug met "Barely Lethal".
Megan Walsh ( Hailee Steinfeld ) is van jongs af aan opgeleid als special ops agent in een geheime school voor kinderen onder leiding van Hardman ( Samuel L. Jackson ). Als ze 16 jaar is wil ze een 'normaal' leven gaan leiden en zet ze haar eigen dood in scene. Ze schrijft zich in voor high school en trekt bij de familie Larson ( Moeder Rachel Harris, dochter Dove Cameron en zoontje Jason Ian Drucker ) in als gast. Ze komt er echter al snel achter dat high school meer gevaren heeft dan de geheime dienst.
De film is een leuke combinatie van high school film en spionage film. De karakters zijn leuk uitgewerkt, en het verhaal zit goed in elkaar. Alleen het tijdsbestek waarin de film zich zou moeten afspelen is wat vaag waardoor de gebeurtenissen elkaar misschien wat al te snel op lijken te volgen en de high school tijd zo voorbij lijkt te vliegen. Gewoon een vermakelijke film waar je niet bij na hoeft te denken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten