dinsdag 14 juli 2015

Ted komt... nog een keer

Na het succes van zijn regiedebuut 'Ted' uit 2012 kon je natuurlijk wachten op een vervolg en dus brengt Seth MacFarlane ons in 2015 "Ted 2".
De tot leven gekomen teddybeer Ted ( met de stem van MacFarlane ) is inmiddels getrouwd met Tami-Lynn ( Jessica Barth ) en ze willen graag een kind adopteren. Dan komt Ted erachter dat hij geen mensenrechten heeft aangezien hij speelgoed is. Hij verliest zijn baan, zijn huwelijk en zijn bankrekening. Samen met zijn vriend voor het leven Johnny ( Mark Wahlberg ) gaat hij op zoek naar een advocaat die hun zaak wil verdedigen en ze belanden zo bij de jonge Sam ( Amanda Seyfried ).
De film begint met de bekende grove en soms wel erg platte humor die we van een aflevering van Family Guy gewend zijn. Zelfs een aantal grappen komt direct uit de serie. Maar vanaf het moment dat de twee bij advocaat Sam aankomen krijgt de film zelf ook wat meer hart en word de humor minder grof. Dit komt de film ten goede want bijna 2 uur is wel erg lang voor dat soort humor. De animatie van Ted ziet er nog beter uit als in de eerste film en de interactie laat je geen moment twijfelen dat hij echt is. Vond je de eerste film leuk, dan kan je ook hier je lol weer op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten