woensdag 22 juli 2015

Wees bang... wees een beetje bang

Scooby Doo, Where are you! was een tekenfilm serie uit de jaren 60 en 70 waarbij een groep vrienden samen met hun hond vreemde mysteries oplossen. In 2002 bracht regisseur Raja Gosnell een live action film met een computer geanimeerde hond, "Scooby-Doo".
Het Mystery Inc. team hebben elkaar al twee jaar niet gezien tot ze elk een uitnodiging krijgen om naar Spooky Island van Mondavarious ( Rowan Atkinson ) te komen. Ze ontdekken dat het amusementspark de jonge bezoekers op een heel vreemde manier beïnvloedt en Fred ( Freddy Prinze Jr. ), Daphne ( Sarah Michelle Gellar ), Velma ( Linda Cardellini ), Shaggy ( Matthew Lillard ) en Scooby beseffen al snel dat ze dit mysterie niet zonder hulp van elkaar kunnen oplossen.
Scooby Doo is een sterke poging om de sfeer van de originele tekenfilm serie te benaderen. Voor de rollen van Shaggie en Velma zijn zeer sterk gecast en Scooby ziet er geweldig uit in zijn driedimensionale vorm. Vooral de interactie tussen de acteurs en de hond maakt het zo geloofwaardig. De humor, spanning en actie doet veel aan de serie denken er er zit een goed verhaal met twists in. Een heerlijke film voor het hele gezin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten