zaterdag 11 juli 2015

Het echte leven is pas een avontuur

In de jaren 2000 ging de Disney animatie studio door een moeilijke periode en dat was te zien in de kwaliteit van de films. Voor de film "Bolt" uit 2008 leek eenzelfde lot, maar gelukkig werd Pixar oprichter John Lasseter als supervisor op het project gezet en dit kwam het project absoluut ten goede. Lasseter stuurde aan om de film te focussen op de emotionele reis van het hondje Bolt en zorgde zo voor een mooie comeback voor Disney animatie.
De hond Bolt ( John Travolta ) heeft zijn hele leven doorgebracht op de filmset van een sci/fi actie show en denk dat de superkrachten die hij in de show heeft ook echt van hem zijn. Als hij per ongeluk naar een verkeerde locatie gebracht word moet hij zijn weg terug vinden naar zijn baasje en co-ster van de serie, Penny ( Miley Cirus ). Hij krijgt hierbij de hulp van de kat Mittens ( Susie Essman ) en de Hamster en Bolt's grootste fan Rhino ( Mark Walton ).
De film is geregisseerd door Byron Howard en Chris Williams en is een zeer geslaagde actie, comedy avonturen film voor de hele familie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten